Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/f/7/tennisosterlen.se/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/f/7/tennisosterlen.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/f/7/tennisosterlen.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/f/7/tennisosterlen.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 tennisosterlen.se | Första tenniscampet på Österlen genomfört i Simrishamn 2-4 juli 2018
 

Första tenniscampet på Österlen genomfört i Simrishamn 2-4 juli 2018

I julis första vecka genomfördes det första av 7 planerade tenniscamps på Österlen i Simrishamn. Under tre dagar drillades ett drygt 20-tal tennissugna på grusbanorna i Tobisvik. En anläggning som fått en rejäl ansiktslyftning till detta år och lägret har väckt mångas intresse för tennis i Simrishamn, dels deltagare som inte spelat så mycket tennis innan men även simrishamnsbor och sommargäster som kom förbi och tittade på aktiviteterna. Åldersspannet på deltagarna var mellan 6 och 74 år fördelade på fyra grupper indelade efter ålder och tidigare tenniserfarenhet.

 

Tränaren Marcus Roswall, före detta tennisproffs och numer tränare med lång utlandserfarenhet var den som höll i träningen och tyckte efteråt att dagarna flutit på väldigt väl och att alla deltagare visade prov på god motivation och vilja att lära sig mer om tennisutövande. Det fina vädret och inramningen vid havet gjorde inte det hela sämre.

 

För Simrishamns Tennisklubb var campet ett bra sätt att visa både boende i Simrishamn och sommargäster att det återigen finns fina banor att spela tennis på i Simrishamn efter flera år av eftersatt skötsel. Numer håller de god standard och banorna kan nu också bokas via den digitala bokningstjänsten Matchi liksom majoriteten av andra tennisanläggningar i Sverige. Klubben hoppas att campet i Simrishamn liksom följande sex camps runtom Österlen denna sommar kan återväcka intresset för barn, ungdomar och vuxna att börja spela tennis.

 

//Jon Wåhlander

Ordförande Simrishamns Tennisklubb

No Comments

Post A Comment