Tenniscamp i dagarna tre i Sankt Olof

Sif i samarbete med Ystad tennisklubb har bedrivit tennis camp i dagarna tre på Sankt olofs IF:s mycket fina tennisplan. Totalt är det 24 utövare i blandad ålder. Yngsta deltagaren 5 år och äldsta drygt 50 år. Deltagarna har varit uppdelade i juniorer och seniorer. Tennistränare för juniorerna har varit Alexander som på ett mycket lekfullt sätt fått barnen att tycka tennis är riktigt kul. Louis har tränat seniorerna och även han har fått de vuxna att utvecklas på ett positivt sätt. Träningarna har präglats av utveckla de grundläggande slagen. Sif vill tacka Lars Ekdahl ifrån YTK som är initiativtagare till Tennis på Österlen. Besök gärna för mer info. Ett stort tack även till vår egen Tommy Persson som även han gjort detta möjligt. För er som blir tennis sugna så köper ni tennis biljetter på Ica Nära i Sankt Olof.

//Andreas Sjögren


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *