HÖGINTRESSANT BYAMÄSTERSKAP

Tredje upplagan av Byamästerskapen avgörs med start i dag torsdag och målgång på Söndag. Sankt Olof, Tomelilla och Simrishamn har breda och starka trupper, blir intressant att se vem som blir lagmästare. Skillinge skall man aldrig räkna bort, kan komma med något ess i rockärmen så här timmarna innan anmälningstidens utgång.

Det tävlas i singel OPEN, Dubbel OPEN och en ungdomsklass. Herr och Dam blandas friskt.
Ungtupparna har tagit för sig i sommarens divisionsspel, nu spetsas motståndet en nivå till, många som kan ta titeln, ovisst och spännande. Thomas Klinteby förra årets mästare kommer till spel, många utmanar men skall någon nämnas så får det bli den färske Tomelillamästaren Jimmy Ehrenpohl. Upplägget är poolspel torsdag och fredag med A,B och C-slutspel söndag. Alla går till slutspel poolplacering avgör i vilket man landar

Lördagen är vikt åt dubbelspel, i nuläget 21 par. Det körs från morgon till kväll och många skratt kommer att höras på Saltsjöbadens Tenniscenter.

Till sist ett smakprov från programmet torsdag ca.18.30 poolmatch Julia Orsvall – Sverker Meyer.

Välkomna ut till Saltsjöbadens Tenniscenter !

Julia – en av deltagarna i årets Byamästerskap
No Comments

Post A Comment